Oma rakas koti ja asuinalue

Tule keltinmäkeläisten yhdessä tekemän taideteoksen julkaisujuhliin 9.1. klo 17 kirjastolle!

img_5266_v2img_5262_v2

Syksyn aikana keltinmäkeläisten ja taitelija Minja Revonkorven työstämä yhteisötaideteos julkaistaan Keltinmäen kirjastossa maanantaina 9.1.2017. Avajaiset alkavat klo 17:00. Teos jää kirjastoon esille ilahduttamaan alueen asukkaita ja kirjaston asiakkaita. Avajaisissa on tarjolla myös pientä purtavaa!

 

Kutsumme kaikki paikalliset mukaan! Jokaisen ääni on tärkeä.

paja_pieni-1

Yhteisötaideteos tulee koostumaan Keltinmäki-Myllyjärven alueen asukkaiden itse kirjoittamista teksteistä, sanoista ja lauseista. Teoksen ja tekstien aiheena on koti ja oma rakas asuinalue. Teoksen toteuttamiseen voi osallistua kuka tahansa omalla äidinkielellään ja haluamansa mittaisella tekstillä oli kyseessä sitten sana, tervehdys naapurille, tarina tai muu ajatus koti-teemaan liittyen. Taiteilija Minja Revonkorpi koostaa kerätyistä teksteistä visuaalisen taideteoksen. Lisäksi Minja ohjaa kaksi työpajaa 13.12. klo 13.00 alkaen Keltinmäen kirjastolla sekä 14.12. klo 16.00 alkaen Keltinmäen nuorisotilalla. Työpajoissa asukkaat pääsevät itse osallistumaan teoksen koostamiseen. Pajat ovat kaikille avoimia ja ilmaisia, eikä osallistuminen vaadi kummempia erityistaitoja. Valmis teos tullaan julkistamaan 9.1.2017 avajaisten merkeissä Keltinmäen kirjastossa.

 

Tekstien keräys

Anna äänesi kuulua ja tule mukaan luomaan Keltinmäkeen omaa yhteisötaideteosta!

Kirjoita lyhyesti mitä Keltinmäen tai Myllyjärven asuinalue ja kotisi sinulle merkitsee, tai lähetä vaikka iloinen viesti naapureillesi! Kirjoita haluamasi mittainen sana, tervehdys, tarina tai ajatus omalla äidinkielelläsi. Pelkkä sanakin riittää ja siten olet mukana luomassa yhteistä taideteosta muiden asukkaiden kanssa!

 

Voit osallistua tästä linkistä: https://nirer.typeform.com/to/QPKrJp

Teostyöpajat

 

Olet myös lämpimästi tervetullut mukaan luomaan taideteosta taiteilija Minja Revonkorven ohjaamaan teostyöpajaan!

 

Työpajat järjestetään:

  • 13.12. klo 13.00 alkaen Keltinmäen kirjastolla
  • 14.12. klo 16.00 alkaen Keltinmäen nuorisotilassa

Työpajat ovat kaikille avoimia ja ilmaisia, eikä niihin osallistumiseen vaadita kummempia erityistaitoja. Tervetuloa!

 

 

Tervetuloa!

Lisätietoja:

Ella Metsälä

ella.metsala@humak.edu

 

Uutiset