Olen upea-näyttely Korsossa 6.3.-21.3.2017!

Olen upea-näyttely on nyt avattu!

Näyttely on esillä Lumon kirjaston ikkunoissa ja sitä voi käydä ihailemassa vapaasti ulkoapäin Merikotkantien puolelta. Näyttely on osa Olen upea-tapahtumaa. Sen ensimmäisessä osassa kulttuurituottajaopiskelijat Kaisa, Marika, Paula ja Taru toteuttivat toimintakokeilun, jossa yllätettiin kahden korsolaisen pubin asiakkaat kutsumalla heidät punaiselle matolle juhlistamaan omaa arvokkuuttaan. Hetki ikuistettiin Polaroid-kameralla ja ihmiset jatkoivat lausetta ”Olen upea koska…”. Näistä valokuvakorteista on koostettu näyttely, joka on nähtävillä 6.3.-21.3. Lisää näyttelypäivän kulusta ja koskettavista kohtaamisista pian!

Lue myös tarkemmin toimintakokeilupäivästä ja tapahtumastamme: http://lahella-lahiossa.humak.fi/helsinki-ja-vantaa/olen-upea/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.