Pata on porissut Hakunilan kevätillassa

Viimeinen Biisihautomo koettiin eilen illalla 12.4., kun ravintola Viva Maria muuttui lähiösanoituksien näyttämöksi. Kourallinen aktiivisia kaikista noin kymmenestä hengestä sai eritoten nähdä, kuinka parhaimmillaan voi aivan helposti kappaleen sanoja ideoida.

Monitaiturit vetämässä ihan fiiliksissä: sanataideohjaaja Noora Nyyssönen ja muusikko Mika Perälä saivat improvisaatiobiisiinsä muun muassa riimipareja. 

Mikä mahtavinta, saivat kynäniekat kuulla omista teksteistään äkkisovitukset ja näin tekstit muotoutuivat kuin huomaamatta kokonaisiksi musiikkikappaleiksi. Viimeistään siinä vaiheessa, kun Kumipallona luokses pompin pärähti ilmoille toiveesta, tiedettiin, että tämä ilta ei voi päättyä kuin hyvin. Ja kuten arvata saattaa, loppuiltaa kohden meininki sen kuin yltyi ja siten löytyikin mikin varteen muukin taituri kuin hautomo-ohjaaja! Eikä siinä vielä kaikki voisi tähän sanoa: lähiösanoituksien lisäksi saimme kuulla lähiösoitantaa. Syntikka-duo valmiina keikkatantereille!

Hakunilassa syntyi biisejä vaikka mistä, kukista ja betonista, paikallisista, fiiliksistä, riimeistä. Oletko törmännyt Hakunilassa shakinpelaajaan, hääpukuun ja bootseihin pukeutuneeseen, entä Jusaan ja Marskiin? Hyviin jätkiin nyt ainakin! Ja vaikka alue voikin olla ”poliisi-tv:stä tuttu”, on IFK aina se juttu – aina ja ikuisesti.

28 thoughts on “Pata on porissut Hakunilan kevätillassa

  1. Every weekend i used to visit this website, because
    i want enjoyment, since this this web page conations in fact good funny material too.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.