Kukkulan keittiö Keltinmäessä 25.2.

Kukkulan keittiö on kaikille avoin, yhteisöllinen ruokatapahtuma, jossa eritaustaiset kotikokit kokkailevat yhdessä illallisen naapureille ja opastavat muut ruokakulttuuriensa salaisuuksiin.

Ensimmäinen Kukkulan keittiö järjestetään asukastalo Keltinmäen Keitaalla lauantaina 25.2.2017. Tule mukaan kokkailemaan ja maistelemaan uusia makuja!

Tule kokkailemaan!

Haluatko tulla mukaan valmistamaan ruokaa, oppimaan siinä sivussa hyviä reseptejä ja tutustumaan naapureihin? Kukkulan keittiössä ruoka tehdään yhdessä klo 15 alkaen. Mitään ennakkoilmoittautumista ei vaadita ja paikalle voi saapua oman aikataulun mukaan. Eikä mukaan tarvitse ottaa mitään muuta kuin hyvää ruokahalua!

Tule syömään!

Maistuisiko maukas illallinen yhdessä naapureiden kanssa? Tehtyämme ruoan yhdessä tarjoamme sitä kaikille halukkaille noin klo 18 alkaen. Illallisesta pyydämme pientä vapaaehtoista maksua raakaainekulujen kattamiseksi.

Milloin ja missä?

Ensimmäinen Kukkulan keittiö järjestetään Keltinmäessä, asukastalo Keltinmäen Keitaalla (Silokkaantie 11) lauantaina 25.2.2017. Ruoan laittaminen alkaa klo 15 ja syömään pääsemme noin klo 18 aikaan. Illallista on tarjolla klo 20 asti tai niin kauan kuin ruokaa riittää.

Kenelle tapahtuma on tarkoitettu?
Kaikille! Lapset voi ottaa mukaan myös kokkailun ajaksi leikkimään asukastalolle.

Kukkulan keittiö on osa Humakin ja Yhteismaa ry:n Lähellä Lähiössä -hanketta. Lue lisää hankkeesta
www.lahella-lahiossa.humak.fi

Lisätietoja: www.facebook.com/kukkulankeittio
Maria Luhtaniemi
maria.luhtaniemi@yhteismaa.fi
044 9710723

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.