Pansion Me-talolla korjataan yhdessä pyörät ja paistetaan pizzoja 22.4.

Pizzaa & pyöränhuoltoa -tapahtuma kutsuu kaikki Pansion Me-talolle (Hyrköistentie 26) lauantaina 22.4 klo 11-15 laittamaan yhdessä pyörät kesäkuntoon ja tekemään kotitekoista pizzaa. Tapahtuma on maksuton ja sinne ovat tervetulleita kaikki lapsista vanhuksiin.

Osallistua voi päivän aikana sekä pizzan tekemiseen ja syömiseen että pyörien korjaamiseen. Talon puolesta pizzan tekoon tarjotaan taikina sekä täytteet, mutta osallistujat voivat halutessaan tuoda mukanaan myös omia täytteitä. “Pizzaa voi tehdä sekä itselleen syötäväksi että yleisesti jakoon. Tai vaikka antaa homman lapsille samalla kun itse korjaa pyöriä”, sanoo Maria Luhtaniemi, yksi tapahtuman tuottajista.

Neuvoja ja yleisimmin tarvittavia varaosia pyöränhuoltoon tarjoaa maksutta pyöräliike Baiks. Baiks tarjoaa ilmaiseksi mm. pyöränpaikkoja, sisärenkaita, öljyjä ja tuo mukanaan välineitä, joilla voidaan huoltaa vaihteita, jarruja ja pinnojen suoristusta – eli kattava pikahuolto onnistuu varmasti.

Tapahtuman tavoitteena on tarjota osallistujille pyöränkorjauksen ja pizzan paistamisen lomassa mahdollisuus tutustua uusiin ihmisiin ja lisätä alueen asukkaiden kesken. “Tähän aikaan keväästä moni haluaa laittaa pyörän kesäkuntoon, mutta tuskailee yksin sen kanssa”, kertoo tuottaja Jaakko Blomberg. “Tapahtuma tarjoaa paitsi apua, myös seuraa pyöränkorjaukseen”.

Tapahtuman järjestää Yhteismaa ry yhdessä Humanistisen ammattikorkeakoulun opiskelijoiden kanssa, Fingerroosin säätiön ylläpitämässä Me-talossa.

Lisätietoja:

www.lahella-lahiossa.humak.fi

www.facebook.com/events/1873038156282409/

 

Jaakko Blomberg

jaakko@yhteismaa.fi

044 5478354

 

Maria Luhtaniemi

maria.luhtaniemi@yhteismaa.fi

044 9710723