Mun Tapuli -kävelykierroksella matkattiin tuttuun ja tuntemattomaan

Aprillipäivänä tutustuttiin Tapulikaupunkiin kolmen eri oppaan johdolla; Kalle Kivinen, Sami “Frank” Muttilainen ja neljäsluokkalainen Tahira esittelivät omia lempipaikkojaan ja kertoivat omat tarinansa.

Räntäsateesta vesisateeksi muuttunut keli ei varsinaisesti houkutellut ulkoiluun, mutta 18 sinnikästä ei antanut sään pilata kokemusta. Paikalla oli niin nykyisiä kuin entisiäkin tapulilaisia. Osa tutustui Tapuliin ensimmäisiä kertoja.

Kierroksilla löydettiin kuusiaidan takaa salaisia paikkoja sekä kuultiin karkkikaupan ryöstön estosta. Neljäsluokkalaisten hengailupaikkoihin tutustuttiin ja kuultiin Turtles pitsan sisällöstä.

Tunnin mittaisten kierrosten päätteeksi kokoonnuttiin paikalliseen PilkePuotiin pullakahville ja jatkamaan jutustelua. Vuosikymmeniä naapureina asuneet naamatutut juttelivat ensimmäistä kertaa.

Lisää kävelykierroksia Tapulikaupunkiin on jo suorastaan vaadittu, joten katsotaan, kuinka käy. Miltähän Tapuli näyttää saadessaan vihreää väriä kerrostalojen lomaan, missähän neljäsluokkalaiset viettävät aikaa kuumalla kesäkelillä?

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.